VideoVisit™ eVisit

Videoasioinnilla tehokkuutta asiakaspalveluun

VideoVisit eVisit -palvelu avaa organisaatioiden kotisivuille uuden palvelumuodon, jossa vierailevat voivat varata videoneuvottelun tapaamisaikoja organisaation palveluihin. eVisit -julkisesta kalenterista tapaamisajan sopiminen tapahtuu yhtä helposti kuin minkä muun ajanvarauksen tekeminen kuten lääkäri-, kampaamoajan tai golfkierroksen varaaminen.

Järjestelmä lähettää automaattisesti sähköpostikutsun osanottajille, jossa on linkki ja ohjeet videoneuvotteluyhteyden avaamiseksi joko tietokoneelta tai videoneuvottelun standardeihin pohjautuvalta erillislaitteelta. Uusin teknologia mahdollistaa sen, että videotapaamiset ovat nyt mahdollisia sadoista miljoonista päätelaitteista helpommin kuin oven aukaisu. Yhteys avautuu valitusta palvelutasosta riippuen joko suoraan selaimessa (VideoVisit RTC, Vidyo) tai Skypen avulla. Sähköpostin mukana ovat tarkemmat ohjeet sisältäen myös tiedot miten videoneuvottelun päätelaitteilta (Cisco, Polycom. LifeSize, Vidyo jne.) voi liittyä mukaan neuvotteluun

Tapaamiskutsujen ajankohdat ovat tallennettavissa osanottajien omiin henkilökohtaisiin kalentereihin. Kutsuttavalla on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä kutsu kuin myös peruuttaa se esimerkiksi myöhemmin ilmenevän esteen johdosta. Palvelussa on huomioitu tieturvallisuuden vaatimukset siten että palvelu soveltuu käytettäväksi vaativissakin käyttökohteissa kuten pankkiasioinnissa, terveydenhuollossa ja asioitaessa muualle julkisen sektorin palveluihin kuten virastoihin.

Palvelun on liitettävissä myös Contact Center toimintoihin, jolloin videoyhteydellä voi asioida heti ilman erillistä varausta.

VideoVisit palvelun käyttöehdot löytyvät täältä.

Palvelun toimivuuteen voit tutustua täällä.

Service packages;

  • VideoVisit Free

    Allows you to send calendar invitations for point to point meeting via Skype™
  • VideoVisit Mini

    Allows you to send calendar invitations for up to four point meeting via browser based VideoVisit RTC
  • VideoVisit Business, VideoVisit Business Pro

    Allows you to send calendar invitation for Vidyo™ based meeting with 10+ participants

VideoVisit RTC has been developed by utilizing WebRTC open source software and Netpresence infrastructure

about::platforms

- Study VideoVisit Services terms from here
- Study Vidyo Licenses terms from here