VideoVisit™ eInvite

Helppoutta videotapaamisiin

VideoVisit eInvite palvelun kautta voit kutsua kenet tahansa mistä tahansa videoneuvotteluun ja tapaamisiin valitsemallasi VideoVisit palvelupaketilla *). Palvelutasosta riippuen voit käyttää videoyhteyteen joko Skype, VideoVisit RTC™ tai Vidyo™ toiminnallisuuksia. VideoVisit eInvite helpottaa tapaamisen järjestelyjä sillä kalenteriajan tapaamisen vahvistaminen tapahtuu nyt kätevästi samanaikaisesti videoyhteyden mahdollistavan linkkitiedon välittämisen kanssa joko suoraan Outlook kalenterivarauksena tai VideoVisit sivustolta. Tutustu myös VideoVisit eVisit palveluumme sillä sen avulla muut kuten asiakkaasi kutsuvat kätevästi sinut videotapaamiseen VideoVisit palvelun kautta.

VideoVisit palvelumme kautta videoyhteydet ovat nyt helposti käytettävissä miljardeista päätelaitteista kuten henkilökohtaisista tietokoneista, mobiililaitteilta sekä videoneuvottelun päätelaitteilta. Palveluun liittyminen tuo käyttäjilleen helpon tavan hyödyntää uusinta teknologiaa ilman mittavia investointeja.

Tekemällä varauksen, kutsuja hyväksyy palvelun käyttöehdot. Tällöin sekä kutsuja että kutsuttavat saavat sähköpostiviestissä linkin videotapaamiseen, jota klikkaamalla yhteys avautuu valitusta palvelutasosta riippuen joko suoraan selaimessa (VideoVisit RTC, Vidyo) tai Skypen avulla. Sähköpostin mukana on tarkemmat ohjeet sisältäen myös tiedot miten videoneuvottelun päätelaitteet (Cisco, Polycom. LifeSize, Vidyo jne.) liitetään mukaan neuvotteluun.

Varauksen kutsuviesti on tallennettavissa osallistujien omiin henkilökohtaisiin kalentereihin. Videotapaamisen varausprosessissa kukin kutsuja on oikeutettu kutsumaan vain ne henkilöt, jotka hän haluaa videotapaamiseen. Kutsuviestissä olevat kutsulinkit ovat kunkin kutsun saaneen henkilökohtaisia eikä niitä ole lupa välittää kolmansille tahoille, sillä istunnot on suojattu istuntokohtaisella tunnuksella ja salasanalla. Itse videoyhteydet on salattuja.

VideoVisit palvelun käyttöehdot löytyvät täältä ja käyttöohjeet täältä.

Service packages;

  • VideoVisit Free

    Allows you to send calendar invitations for point to point meeting via Skype™
  • VideoVisit Mini

    Allows you to send calendar invitations for up to four point meeting via browser based VideoVisit RTC
  • VideoVisit Business, VideoVisit Business Pro

    Allows you to send calendar invitation for Vidyo™ based meeting with 10+ participants

VideoVisit RTC has been developed by utilizing WebRTC open source software and Netpresence infrastructure

about::platforms

- Study VideoVisit Services terms from here
- Study Vidyo Licenses terms from here